Iværk&Vækst

Iværk&Vækst 2017 - København


Dato og tid

Torsdag d. 9. november 2017 kl. 09:30

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 8. november 2017 kl. 15:00

Sted

Terminalerne
Oceankaj 4-6
2150 København
Denmark

Arrangør

Iværk&Vækst
+45 21207585
info@ivaerk.dk

Iværk&Vækst er HELE Iværksætter Danmarks møde- og handelsplads. Her møder du dem, der kan hjælpe dig godt i gang og stærkt videre.

På Iværk&Vækst møder du både grønne startups og garvede serieiværksættere, idémagere, investorer, eksperter, first movers og leverandører af viden og løsninger til at komme bedst muligt fra start og stærkest muligt videre.

Her kan du blive inspireret af andres succeser, lære af andres fejl og fiaskoer, suge til dig af viden og nye trends, netværke på kryds og tværs, gå på jagt efter den optimale samarbejdspartner eller investor, finde din nye medarbejder eller partner, få gode tilbud og uvurderlige kontakter.

Goodiebag
Du vil inden Iværk&Vækst modtage en digital Goodiebag-SMS med tilbud, rabatter og konkurrencer, du kan indløse hos udstillerne på messen. 


Early Bird tilbud

Pre Early Bird: 150
Pre Early Bird er et begrænset tilbud. Så skynd dig at booke din billet allerede i dag, så kommer du med til årets iværksætter arrangement, samtidig med du også sparer penge.

Early Bird: 200
Early Bird billetterne kan købes så snart Pre Early Bird er udsolgt. Så hvis du ikke nåede at få fat i Pre Early Bird, har du altså stadig muligheden for at spare penge på billetten.

BUDDY-billet Køb en billet og få en Buddy gratis med
Lars AP, manden bag Fucking Flink bevægelsen, gæster Iværk&Vækst og derfor tager vi vores egen fucking flink medicin og giver dig mulighed for at invitere en iværksætterildsjæl gratis med på en BUDDY-billet. Når du køber din billet, kan du vælge en BUDDY-billet og tilmelde to personer til én pris. Prisen tager udgangspunkt i den billigste enkeltbillet, så de kan tilmelde to personer til hver 75 kr. i øjeblikket.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Iværk&Vækst
+45 21207585
info@ivaerk.dk